top of page

OVER MIJ

Hallo, ik ben Kristel.  Enkele jaren geleden besliste ik om het heft in eigen handen te nemen en mijn gezondheid onder de loep te nemen.

Van kindsbeen af kamp ik met darmproblemen.  Ik herinner mij dat ik een gevoelig kind was. En dit schrijf ik met een zachte blik naar mezelf, want ik hou niet van labels.  Mijn jeugd was niet vrij van zorgen want enkele jaren na het plotse overlijden van mijn vader werd er een gezwel vastgesteld in mijn kaakholte.  Ik onderging meerdere ingrepen en begon een lang weg naar herstel. 

Ik geloof dat deze gebeurtenissen en de hoeveelheid medicatie die ik voorgeschreven kreeg in het verleden, in combinatie met verkeerde voeding en stresssituaties, mede oorzaak waren van heel wat gezondheidsklachten die ik op latere leeftijd beleefde.

Ik raakte gefascineerd door het functioneren van het menselijk lichaam en geest en verdiepte mij in talloze onderwerpen met het oog op heling en vanuit mijn verlangen om zo lang en gezond mogelijk te leven.  Zo ontstond ‘Bewust eten & leven’.

Over gezondheid is al heel wat geschreven en in een oceaan van informatie is het niet evident om betrouwbare bronnen te vinden.  Nochtans is net dat cruciaal, zeker in zoiets delicaat als gezondheidsthema’s. 

Daarom vind ik het belangrijk om mij te baseren op informatie van dokters en wetenschappers, die buiten de traditionele paden van hun opleiding durven treden. Die onderzoeken doen naar nieuwe evoluties, hun inzichten en kennis delen. 

Via deze website wil ik mijn ervaringen en de kennis die ik heb opgedaan met jullie delen.  Wil ik ook gevoelige onderwerpen bespreekbaar maken, betrouwbare informatie centraliseren en handvaten geven.  Omdat ik geloof dat we in het delen van onze ervaringen, veel van elkaar kunnen leren.

Verlang jij ook naar een gezond lang leven waarin jij kan floreren en ben je klaar om de nodige stappen hiervoor te ondernemen?  Hou dan zeker het aanbod met leerprogramma’s, lezingen en workshops in de gaten via de Academy

Dat het jou mag inspireren,

Kristel

DSCF6408 2.jpg
bottom of page