top of page

OVER MIJ

Hallo, ik ben Kristel.  Enkele jaren geleden maakte ik kennis met intermittent fasting.  Wat begon als af en toe intermitterend vasten, is vandaag een levensstijl geworden.  Dagelijks vast ik 16 uur en af en toe doe ik een vastenperiode van enkele dagen.

Van kindsbeen af kamp ik met darmproblemen.  Ik geloof dat de hoeveelheid medicatie die ik voorgeschreven kreeg in het verleden, in combinatie met foute voeding en stresssituaties, mede oorzaak zijn van de chronische darmontsteking en hyperventilatie waaraan ik lijd.

Ik onderging meerdere onderzoeken, kreeg verschillende diagnoses en behandeladviezen.  Ik verloor het vertrouwen in de traditionele geneeskunde gezien niets echt hielp en ging op zoek naar alternatieven.

Door te vasten, het beoefenen van meditatie- en ademhalingstechnieken, bewuster en gezonder te eten en te leven hoop ik mezelf op een natuurlijke manier te kunnen genezen.  

Over gezondheid is al heel wat geschreven en in een oceaan van informatie is het niet evident om betrouwbare bronnen te vinden.  Nochtans is net dat cruciaal, zeker in zoiets delicaat als gezondheidsthema’s. 

Daarom vind ik het belangrijk om mij te baseren op informatie van dokters en wetenschappers, die buiten de traditionele paden van hun opleiding durven treden. Die onderzoeken doen naar nieuwe evoluties, hun inzichten en kennis delen. 

Via deze website wil ik mijn ervaringen met jullie delen,  wil ik gevoelige thema's bespreekbaar maken en betrouwbare informatie centraliseren zodat het ook anderen in hun zoektocht kan inspireren. 

Het is mijn wens om met jullie samen te komen en onze verhalen met elkaar te delen.  Om deskundigen in het vakgebied aan het woord te laten en samen van hen te leren. 

Wil je ook leren bewuster te eten en te leven?  Hou dan zeker het aanbod en de toekomstige events in de gaten.

Dat het jou mag inspireren.

Van harte,

Kristel

DSCF6408 2.jpg
bottom of page