top of page

Eet jezelf gezond(er)

Dit boek ook lezen? Bestel het hier.

Hoe pakken we lichamelijke ongemakken aan? Velen onder ons slikken een pilletje tegen de hoofdpijn, smeren zalf op een geïrriteerde huid en raken gewend aan de lusteloze middagdip.


Dat is zonde want veel van deze ongemakken zijn een rechtstreeks gevolg van wat er op ons bord ligt. Je kan je opnieuw helemaal fit en energiek voelen als je achterhaalt welke voeding voor de kwalen zorgt. Hiervoor ontwikkelde arts Servaas Bingé 'De Lijst': een slim voedingsplan om je lichaam in 10 dagen volledig te resetten.


Het opzetten is simpel maar streng: gedurende 10 dagen ga je enkel eten wat er op De Lijst staat. Daarmee elimineer je de toxische stoffen uit je lijf. Daarna begint het herprogrammeren en ga je stap voor stap de voedingsmiddelen introduceren die zorgen voor een lagere ontstekingsgraad en jou beter en energieker doen voelen. Geen valse beloftes: De Lijst volgen zal de eerste dagen niet altijd even makkelijk zijn maar na een week voel je gegarandeerd het verschil.


Meer dan een boek is De Lijst een oproep: leer je eigen lichaam kennen en pak de dieperliggende oorzaak aan van je symptomen, dat is het grootste cadeau dat je jezelf kan geven.


Auteur: Servaas Bingé

Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts


Dit boek ook lezen? Bestel het hier.

Comments


bottom of page