top of page

The NOVOS longevity diet

NOVOS is een door data en onderzoek gedreven bedrijf, gevestigd in New York dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van supplementen, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek om veroudering tegen te gaan. Hiervoor werkt NOVOS samen met topwetenschappers over de hele wereld.


Het voorziet consumenten van goed geteste nutraceuticals op basis van de laatste innovaties en ontdekkingen op het gebied van levensverlenging.


De wetenschappelijke adviseurs van NOVOS zijn biochemici, genetici en professoren van Harvard, MIT, University of Liverpool, University of Washington en andere universiteiten over de hele wereld. Waaronder de Belgische arts Dr. Kris Verburgh, die tevens medeoprichter is. Elk van hen zijn pioniers op het gebied van veroudering en levensduur.


Naast op wetenschap gebaseerde supplementen, ontwikkelde NOVOS een dieet dat voor het eerst de focus legt op het vertragen van het verouderingsproces en het wegnemen van de oorzaken van verouderingsziekten. Het zou het meest gezonde dieet zijn dat er bestaat.


Bron: NOVOS

Lees het artikel op https://novoslabs.com/what-is-the-best-diet/

NOVOS-Longevity-Diet
.
Download • 609KB

bottom of page