top of page

Waarom we willen wat we willen

Dit boek ook lezen? Bestel het hier.


Waarom we willen wat we willen van Luke Burgis is een baanbrekend boek over grip krijgen op menselijk verlangen. Voor lezers van Socrates op sneakers en The Subtle Art of Not Giving a F*ck.


Waarom we willen wat we willen van Luke Burgis gaat over verlangen: het is overal, heel herkenbaar en bovendien besmettelijk. Mensen imiteren onbewust de wensen van anderen. We beoordelen banen, partners, merken, meningen én onszelf op basis van wat andere mensen willen of hebben. En daar maken reclamebureaus, politici en internettrollen handig gebruik van... Maar hoe pakken we die controle terug?

Ondernemer Luke Burgis is expert op dit gebied. Hij gebruikt zijn uit- gebreide kennis om een inkijkje te geven in de fascinerende wereld van het menselijk verlangen. Want waarom willen we wat we willen? En hoe worden we onafhankelijker van trends of onze eigen bubbel? Burgis geeft toegankelijke en heldere antwoorden op deze vragen, waarbij de oplossing niet is om nooit meer iets te willen, maar om het ánders te willen.

Waarom we willen wat we willen is een praktische gids om jezelf beter te leren begrijpen, en meer betekenis in het leven te vinden. En wie wil dát nou niet?


'Luke Burgis laat ons op meesterlijke wijze zien hoe we onze verlangens kunnen begrijpen en beheren, en zo meer betekenis en doelgerichtheid kunnen bereiken in ons leven en werk.' ‒ Arthur C. Brooks, Professor, Harvard Business School.Auteur: Luke Burgis

Uitgeverij: Xander Uitgevers B.V.

Comments


bottom of page